Prieskoniais paskanintas alyvuogių aliejus

2014 gruodžio 27 alyvuogių aliejus Receptai

Paskanintas alyvuogių aliejus

 

Ingredientai:

–        pipirai;

–        česnakas;

–        prieskoninės žolelės;

–        česnako laiškai;

–        alyvuogių aliejus.

 

Gaminimas:

  1. Švariai nuplaukite ir nusausinkite prieskoninius augalus. Galite naudoti kokius tik norite prieskonius.
  2. Į nedidelį prikaistuvį supilkite aliejų, šaukštą citrinų sulčių, ir sudėkite prieskonius.
  3. Apie 15 minučių mišinį kaitinkite ant labai silpnos liepsnos, kad aliejus įgautų skonį, bet prieskoniai neiškeptų.
  4. Aliejų nukoškite ir supilkite į sandariai uždaromą tamsų butelį. Geriau jį laikyti šaldytuve.

 


Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *